Medewerkers

Ons team komen versterken? Download de vacature »

Irma van der Hoek – Vertrouwenspersoon

Hallo!

Frans heeft mij gevraagd om vertrouwenspersoon van Izeboud Beheer te worden. Na even te hebben nagedacht heb ik besloten hier “Ja” op te zeggen. Ik ken Frans sinds 2006, toen ik als coördinator zorgbegeleiding bij Stichting Filadelfia kwam werken. Ik heb daar heel goede herinneringen aan. Mijn naam is Irma van der Hoek,  ik ben getrouwd met Willem en we hebben drie getrouwde dochters van wie 1 een jaar geleden moeder is geworden . Ik heb de opleiding Inrichtingswerk en later Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gedaan en ben bij verschillend instellingen werkzaam geweest. Momenteel ben ik drie dagdelen in de week gastouder .

Ik hou’ van God en ik hou’ van mensen. Mijn hartsverlangen is om mensen met God in verbinding te brengen. Mijn prioriteit is dan ook mijn relatie met Hem en van daaruit met mensen. Het lijkt me mooi om weer bij een hulpverleningsinstantie betrokken te zijn, omdat mensen die extra zorg en aandacht behoeven mijn hart hebben.

Email: irmavanderhoek@hotmail.com
Telefoonnummer: 06-33854786

frans-izeboud

Frans Izeboud

Mijn naam is Frans Izeboud. Op een gemeenteconferentie van de Nederlands Gereformeerde Kerk in Houten werd ik getroffen door een tekst uit Psalm 113: “wie is als de Here onze God? Die zeer hoog woont, die zeer laag ziet, in de Hemel en op de aarde, die de geringe opricht uit het stof en de arme verheft uit het vuil. Om hem te doen zitten bij de edelen, bij de edelen van Zijn volk; Die de onvruchtbare doet wonen in haar gezin, een blijde moeder van kinderen” . In de stad Utrecht zijn honderden mensen die vervreemd zijn van de samenleving, veelal geen woning meer hebben en een uitzichtloos bestaan. Mijn visie is dat we met voldoende aandacht en liefde maar ook met veel deskundigheid en professionaliteit een nieuw begin kunnen maken voor deze doelgroep. Dit zal niet grootschalig kunnen, maar wel in een schaalgrootte van maximaal 6 mensen op één locatie. Aan de Nedereindseweg in Nieuwegein hebben wij een dergelijke locatie, daarnaast beschikken we inmiddels over 2 appartementen die we ook daarvoor kunnen inzetten. We werken samen met Altrecht OGGZ, deze afdeling van Altrecht is een toeleidingteam en zij zoeken mogelijkheden om mensen onder te brengen en verder te helpen.

Ik heb jaren in grootschalige zorg leiding gegeven, maar in mijn carrière heeft deze vorm van zorg mijn hart en zoek ik samen met mijn collega’s en andere instellingen naar een maximale oplossing, zodat de mensen die bij ons zorg krijgen weer een volledige maatschappelijke positie terug krijgen.

manders

Maciël Manders

Graag stel ik mezelf voor. Mijn naam is Maciël Manders, ik ben geboren op 1 april 1996. Als enthousiaste maatschappelijk werkster waardeer ik het werk dat ik bij Izeboud zorg mag doen heel erg. Door het kleinschalig wonen, kun je als begeleider meer persoonlijke aandacht bieden. Nadat ik mijn maatschappelijke zorg diploma niveau 3 had behaald wilde ik mezelf graag specialiseren en ben ik nog een 1 jarige opleiding gaan volgen. Dit is de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroep niveau 4 BOL.

In de periode van mijn opleiding heb ik bij meerdere instellingen stage gelopen, dankzij deze ervaring heb ik kennis in het analyseren van gedragsproblemen en heb ik ervaring met meerdere doelgroepen. Hierdoor ben ik onder andere bekend met mensen met een verstandelijke beperking, autisme, persoonlijkheidsstoornissen en diverse gedragsproblemen. Nadat ik mijn niveau 4 diploma heb gehaald ben ik naar het hbo gegaan. In mijn eerste jaar van de opleiding sociaal pedagogisch hulpverlener heb ik al veel mogen leren. Dit hoop ik de komende 3 jaar nog meer te doen. Zodat ik dit kan toepassen in mijn begeleiding wijze.

Ik ben echt een mensen mens, hierdoor is de keuze voor het werken in de zorg voor mij vanzelfsprekend geweest. Ik ben altijd in voor innovatieve ideeën en leef daarom met het motto; denk in oplossingen, niet in problemen. Het leven draait om vooruitgang, en met een negatieve insteek bereik je niets.

Daniëlle Steenhuis

Mijn naam is Daniëlle Steenhuis en ik ben 20 jaar oud.

Vanaf november 2017 loop ik stage bij Izeboudzorg. Dit is mijn laatste stage van mijn MBO opleiding. Na mijn stage bij Izeboudzorg, ga ik verder naar het HBO Social work en blijf ik ook deels werkzaam bij Izeboudzorg.

Mijn eerste stage van mijn MBO heb ik gelopen bij kleinschalig wonen voor dementerende ouderen bij Careyn Weddesteyn. Mijn tweede stage heb ik gelopen bij een gesloten afdeling voor dementerende ouderen bij Prinsenhof. Mijn laatste stage loop ik nu bij beschermd wonen voor verslaafden en mensen met een psychische stoornis  bij Izeboudzorg.

Stage lopen bij Izeboudzorg geeft veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, wat beide ook veel ondersteuning en hulp geeft van collega’s. Omdat  Izeboudzorg  kleinschalig wonen is, kan je gericht werken naar je cliënten en persoonlijke aandacht geven.

Daarnaast krijg je als stagiaire ook veel persoonlijke begeleiding in je stage. Je kan jezelf bij Izeboudzorg heel erg ontwikkelen doordat je je eigen inbreng kan geven en je echt leert in de praktijk en mee gaat in de ontwikkeling/proces van de cliënt en het terugkeren naar de maatschappij.

Mijn kwaliteiten zijn vooral verantwoordelijkheid dragen, initiatief nemen  en empathie hebben voor de cliënt. Daarnaast vind ik het heel erg leuk om in dit  team samen te werken!

Paula Izeboud

Mijn naam is Paula Izeboud, ik ben getrouwd met Frans en samen hebben we 6 kinderen en bijna 13 kleinkinderen. Ik voel me rijk gezegend hiermee.

Nadat Frans en ik na een moeilijke periode samen besloten om iets nieuws te gaan doen, zijn we in maart 2014 begonnen met het opzetten van een nieuwe kleinschalige zorgorganisatie in de vorm van een beschermde woonvorm. Het is mijn taak geweest om de administratie op te zetten en zo professioneel te maken dat officiële instanties hun goedkeuring eraan verlenen. Op het moment dat ik dit schrijf hebben we net ons keurmerk certificaat (ISO 9901:2008) binnen. Het uitvoeren van de daarvoor benodigde stappen was mijn werk. Ook doe ik alle verdere administratie, van notuleren van de teamvergaderingen, cliëntenvergaderingen e.d. tot eenvoudige typewerkzaamheden. Ook de financiële administratie is mijn taak, het inkloppen van de boekhouding, het betalen van de facturen, het overzicht houden, kortom een soort spin in het web.

Administratie is mijn lust en mijn leven, ik vind het heerlijk om alles professioneel op te zetten, om alles zo te organiseren dat het goed loopt en dat iedereen tevreden is. We hebben een leuk team en ik geniet ervan.

Paula Izeboud

 

Cagla Aydogan

Mijn naam is Cagla Aydogan en ik ben 20 jaar oud. In augustus 2017 ben ik begonnen als stagiaire bij  Izeboudzorg en ik mocht er blijven werken als woonbegeleider.

Na mijn opleiding helpende zorg & welzijn ben ik als flex medewerker in de ouderenzorg gaan werken waar ik momenteel naast Izeboudzorg nog werk. Ik ben vorig jaar begonnen met de opleiding verzorgende IG en Specifieke doelgroepen (MZ) en studeer volgend jaar af. Mijn doel is als persoonlijke begeleider te werken die HBO afgestudeerd is.

Wat ik fijn vind aan Izeboudzorg is dat het een kleinschalige woonvorm is en er veel aandacht wordt geschonken aan de cliënten. Het is een klein team met vaste medewerkers op de werkvloer, hierdoor is de band tussen de medewerkers onderling sterk en proberen wij de cliënten zo goed mogelijk te helpen.

Ik vind het leuk om met mensen te werken en mooi om ze te zien ontwikkelen. Het werk wat ik doe wordt  gewaardeerd wat ervoor zorgt dat ik een doorzetter ben!